Нерационалното използване на жилищното пространство, например съхраняването на вещи, които могат

...
Нерационалното използване на жилищното пространство, например съхраняването на вещи, които могат
Коментари Харесай

Спешно се отървете от тях: Заради кои неща в къщата постоянно нямате пари

Нерационалното потребление на жилищното пространство, да вземем за пример съхраняването на движимости, които могат да бъдат продадени или подарени, също се отразява на финансите, съобщава Delfi.

От какви неща би трябвало да се отървете:

1. Стари обувки

Ако държите остарели обувки вкъщи, това значи, че силата на предишното ви преследва. Ако не желаете да ги изхвърляте, можете да ги дадете на нуждаещите се. Те обаче би трябвало неотложно да бъдат изведени от къщата.

2. Напукани чаши

Ако имате напукана или вдлъбната чаша вкъщи, по-добре се отървете от нея. Такива неща натрупват сила от кавги, кавги и изясняване на връзките, които са се случили в къщата. Те оказват отрицателно въздействие освен върху финансовото богатство на хората, само че и върху шанса.

3. Празни кутии

Това се отнася за кутии, вази, бутилки и всичко друго, което не употребявате. В този случай празнотата притегля празнотата. Така че или напълнете контейнерите с нещо, или ги извадете от къщата. Ако не можете да изхвърлите предмет, напълнете го с нещо. Например, поставете цветя във ваза

4. Всякакви дреболии

Фигурките на жаби и кучета не притеглят шанс и пари, а в противен случай блокират силата на измененията, идването на нови благоприятни условия и средства.

5. Стари вестници и списания

Тези неща освен събират прахуляк в дома ви, само че и натрупват неприятни вести. Затова или ги изгорете, или ги предайте за макулатура. Това предписание не важи за книгите.

6. Ненужни движимости

Честите покупки на ненужни движимости, изключително импулсивните, могат да доведат до незабележимо приключване на средства. Това могат да бъдат облекла, джаджи или предмети от интериора, които се употребяват рядко или изцяло подценявани.

7. Неработещи часовници

Спрял часовник символизира застоялост и липса на развиване. Счупеният часовник ще притегли разрушителна сила в дома и затова в него няма да има място за естетика и обилие.

8. Негативни фотоси и картини

Снимки със подиуми на принуждение, с изображение на апокалипсис и всевъзможни несгоди би трябвало неотложно да бъдат изхвърлени и изтрити. 

Не забравяйте, че способността да се отървете от старите ненужни неща е доста потребна. Така отваряте пътя за нещо ново.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР